Pages

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Uusi käsityöprojekti

Mistä mä aloittaisin? Kun kerrottavaa olis vaikka kuinka paljon.
Tän siitä saa, kun ei pidä blogiaan ajan tasalla. Sit pitää kerralla uuvuttaa lukijansa kaikilla mahdollisilla asioilla.

Ja oikein hyvää joulua, uutta vuotta, ystävänpäivää ja pääsiäistä. Kun ne kaikki on jäänny toivottelematta. Pahus mun kanssa!

No mut aloitetaan.... Olipa kerran....
Höppö-pöppö! Nou hätä. Ei tästä tuu pahan pitkää romaania.

Neulomusasioissa oon ollu silleen kohtuullisen suossa. Syksyisen Sukkasadon sukkapari vitosen kohdalla mul hyyty puikot ihan tykkänään. Aloitin neulomaan sukkia mallilla, jolla olen tehnyt aikas monta paria jo aiemmin. Onnistuin taas kerran sössimään. Neuloin pitkän pätkän ja ihmettelin ettei natsaa. Ihan oli oudon näköinen sukan varsi. Kun sit äkkäsin kämmineeni, loppu innostus siihen. Pakko pakolla - en tykkää keskeneräisistä töistä, ne kun vaivaa mieltä - väänsin sukat kasaan. Joskus tän vuoden puolella. Tai noh, päättelemättä noi näyttää vieläkin olevan.


Aloittelin kaikenlaista muuta työtä, mut aina ne meni purkuun. Tai odottavat uutta inspiraatiota keskeneräisenä. Ei siis kulkenu. Ollenkaan.

Mä päätinkin sit hommata uusia kiinnostuksen kohteita. Aloin etsimään uutta kotia. Et jos ei neulominen suju, ni vaihdetaan kotia :D

Mielenkiintoista selailla netissä asuntovaihtoehtoja. Käydä katsomassa. Suunnitella ja unelmoida. Ja sit monen viikon etsimisen jälkeen astua kynnyksen yli ja tietää, et tää on meidän uusi koti. Ihan totta. Oikeesti. Jo eteisessä mä tiesin, et se on tässä.

Ja niinhän se nyt sit on <3

Edessä on pientä pintaremonttia. Käsityötä sekin.

Aloitettiin purkamalla makuuhuoneesta vanha kaappi. Tilalle tulee aikanaan uusi ja ehompi.
Toissa päivänä paklattiin seinien reiät ja muut kolhuja saaneet kohdat.
Eilen jatkettiin hiomalla seiniä ja poistamalla edellisen asukkaan makumieltymykset.



Kehaisenpa uutta käsityökaluani. Hiomahiiri tai -kissa, kuin vaan. Rakkaalla työkalulla on monta nimeä. Mainio laite seinäpakkeleiden hiontaan. Kevyt ja käteen käyvä. Soveltuu myös huonekalujen hiontaan ennen uuden maalin tai lakan laittoa. Eikä pölytä, kun laitteessa on pieni pölynimuri ja säiliö, jonne hienon hieno pöly kerääntyy.
(Laite on ihan itse ostettu ja maksettu, ei lahjus)


Vedeltiin miehen kanssa pitkää tikkua ja tarjottiin auliisti toisillemme tauonpaikkoja kun molemmat oltiin niin ton hiojan perään.

Toivottavasti tätä intoa riittää jatkossakin. Se on ihan tarpeeseen.
Tänään meinaan alkaa seinien pohjamaalaus.
Tää on sit mun tän kevään käsityöprojekti :)

Rattoisaa sunnuntaipäivää!

8 kommenttia:

  1. No jopas nyt onki iso kässäprojekti! Hieno homma ku uus koti heti sano ett mä oon teidän. Mullakin yks koti löyty just tolleen (ei tää asunto).
    Siis: Onnea onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina onnittelusta. On täs kässäprojektii vähänks aikaa :) Merkillinen tunne toi kun oikean asunnon kohtaa.

      Poista
  2. Tsemppiä hommiin,ainakin välineet on vallan mainiot:) Onnea myös uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Zelda tsempistä! Kaikki mahdollinen kannustus on tervetullutta. Alkumetreillä ollaan, mut jostainhan on aina aloitettava.

      Poista
  3. Onnea uudesta asunnosta ja onnea uuteen käsityöprojektiin! Kiva kuulla susta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maritta, kiitos onnittelusta. Ihanaa kun te ihmiset jaksatte kannustaa. Kiva on olla täällä. Koko talven on huono omatunto kalvanu kun ei mitään esiteltävää ole ollut.

      Poista
  4. Onnea uuteen kotiin! Meillä remontoidaan myös.

    VastaaPoista

Mitä mieltä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...