Pages

lauantai 21. toukokuuta 2011

Juhlasukat

Enpäs ole kuulkaa sukan sukkaa neulonut sitten viime syksyn Sukkasadon. Kiintiö täyttyi sukista. Päätin silloin, et ei sukkaa ilman hyvää syytä. No nyt sit on.
Silloin tällöin tulee neulottua töissä. Tauoilla. Kerran taas oli kutimet käsissä, kun duunikaveri siinä katteli vieressä. Sanoi sit mulle, et enkö neuloisi sille sukkia sit kun se jää eläkkeelle. Minä kysymään, että minkäs kokoinen jalka olis kysymyksessä. Sen kuultuani totesin, et tilaus jätetty sisään.

Vuodet ovat vierineet. Ihan älyttömän nopeasti, näin jälkeen päin mietittynä. Perjantaina juhlittiin työkaverin viimeistä työpäivää. Sillä alkoi nyt sitten oloneuvoksettaren päivät.

Ohje Novita-lehti talvi 2008
Lanka Nalle Aloevera

Nää on mun lempparisukkalistalla ihan kärkipäässä. Oon tehnyt näitä ennenkin ja saatan tehdä vielä uudestaakin. On vaan niin kiva malli. Erittäin istuva jalkaan.
Näihin sukkiin tein varren vekkejä kaksi vähemmän kuin ohjeessa.

Sukkien lisäksi pakettiin laitoin Karnaluksista ostamani kerroslaskurin.
Vuosien saatossa mun neulomisen sivusta seuraaminen sai aikaan tartunnan. Hänkin neuloo tätä nykyä. Ja nythän aikaa on :)

Kortiksi valitsin ei niin perinteisen eläkeläiskortin. Kukkapuskat ja henkevät värssyt ei nyt tällä kertaa istuneet kuvaan ollenkaan. Kortin tunnelmaan sisältyy paljon yhteisiä muistoja ja paljon hyvää yhteistyötä.Onhan se huippusuoritus kun monta vuosikymmentä tahkoaa sorvin ääressä ja pääsee hyväkuntoisena vapaalle.Nyt sit pitäis jatkaa muita neuleita. Mut mitenkäs täs neuloo, kun mun pieni ystäväni tykkää niin mahdottomasti neulelehden päällä nukkumisesta. Tossa lehdessä olis kuvio, jota koitan täs muistella.Siel se ohje on.
Alimmaisena :D

11 kommenttia:

 1. Hienot sukat ja ihana lahja muutenkin! Sun täytyy pistää puikoille nyt jotain muuta tai jättää kissalle ihan oma neulelehti nukkumista varten auki :D Niinku hämäykseksi, toki se varmaan arvaa sen ja nukkuu ton oikean lehden päällä vaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat, täytyy heti pistää malli korvan taa! Mikähän siinä onkin, että vaikka neulelehdet on pullollaan kivoja ohjeita, ne sytyttää oikein toden teolla vasta, kun näkee jonkun blogissa toteutuksen ohjeesta...

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat ja mikä ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat :)
  Ja ihana katti :) mullakin käy välillä noin, et ohje häviää silmien edestä :D

  VastaaPoista
 5. Maritta: Huomion keskipisteenä saa paistatella kun neulojan ohjelehtien päällä pötköttää. Vois olla, et harhautuslehti kerran toimis, mut jujun huomattuaan tulis tarkemmaks, mihin käy pitkälleen :)Kiitos sukkien puolesta :)

  Hannaliini: Ihan samaa mieltä. Toisten tekemänä moni ohje "herää eloon". Sukat ovat tosi tosi kivat tehdä ja tosiaan istuvat jalkaa hyvin. Kiitos palautteesta :)

  Pitsisukka: Voi kiitos paljon :)

  Peikkotyttö: Kiitos sukkien ja katin puolesta :) Kyl noi lemmikit osaa temput.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Taitavat mennä minulla to do-listalle :) Ihana kissi :)

  VastaaPoista
 7. Roina: Voi kiitos paljon. Suosittelen näitä sukkia lämpimästi. Ollaan samaa mieltä kissasta :)

  VastaaPoista
 8. Kivat sukat! Ohje mennyt ihan ohitse,mutta toisen tekemänä sen huomaa aina paremmin. Ihana "apulainen" , ei sitä huomiota muuten saa kun emäntä vaan neuloo :-) Hyvin näyttää nukuttavan!

  VastaaPoista
 9. atzalea: Kiva kun tykkäät :) Kiitos. Huomio on haettava sieltä, mistä sen varmimmin saa :D

  VastaaPoista
 10. Kauniit sukat. Ihanat ryttyvarret.
  Kissa on suloistakin suloisempi :).

  VastaaPoista
 11. Omppumato: Kiitos ryttysten puolesta :) ja kissan. Se osaa välillä olla oikein hellyyttävä :D

  VastaaPoista

Mitä mieltä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...