Pages

perjantai 21. tammikuuta 2011

Jambo!

Yks putkiaivo täällä ilmoittelee taas tekemisistään. Oon syventynyt mun sielunmaisemaan puikkojen heiluttelun lomassa ja tullut siihen selkeään lopputulokseen, et oon yhden asian nainen. Mä kun innostun jostain, toistan sitä kuin apina. Uudestaan ja uudestaan ja vielä kerran uudestaan.

Tuulella käyvä tuurineuloja. Sellanen mä oon. Hullaannun, humallun, ihastun ja innostun. Siitä syntyy sit useampi samaa laatua. Toinen toisensa perään.

Pään lämmittimet ovat vieneet viimeaikoina kaiken mun huomion, ajan ja energian. Sarjassaan kolmas ja neljäs pipo. Olkaapa hyvät!

Ohje Novita talvi 2010
Lanka Novita Jambo


Noi letit myivät itsensä mulle heti eka silmäyksellä. Olivat mallissa kyl paljon pidemmät. Mut en mä viittiny niin pitkiä tehdä. Pätkemmät riitti.
Paksu lanka, tuhdit puikot. Ei siinä peppu pitkään istumisesta puutunut, kun hattu oli valmis. Ja kuulkaa lämmin on.

Lopusta langasta neuloin tötteröpipon. Joku tossa pitkulaisessa mallissa mua viehättää. Vielä olis ainakin yks tötterö takoitus tehdä, ennen kuin kevät koittaa.
Ohje Novita syksy 2010
Lanka Novita Jambo

Sen jälkeen pitäis laittaa tää pääputki poikki. Neuloa jotain ihan muuta. Katotaan kuin mun käy... Osaanko pitää itteni kanssa ryhtiliikettä... ;)

4 kommenttia:

 1. Ihania pipoja! Nuo ekan pipon letit on tosi kivat. :)

  VastaaPoista
 2. Ellie: Kiitos :) Letit on kyl ton pipon juttu.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo lettipipo! Muistatko yhtään, monellako silmukalla sen teit? Ohje taitaa Novitan sivuilla olla Crystal-langalle. Onko Jambo yhtä paksua? Miekii halluun tuommosen! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos paljon. Itsekin tykkään piposta. Ohjeen mukainen määrä silmukoita. Jambo ja Crystal ovat saman paksuisia. Puikot oli 10. Ei muuta kuin hommiin. Pian on pipo sullakin. Valmistuu nopsasti.

  VastaaPoista

Mitä mieltä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...