Pages

perjantai 7. tammikuuta 2011

Rose Mohair Lux

Bling-bling! Siinä jotain mitä meikä ei ohita eikä ilman osaa olla. Kaikki kimaltava saa mut innostumaan ja haluamaan omaksi.

Alahuuli rullalla metsästin tossa ennen joulua Novitan uutuus lankaa Crystalia ympäri kaupunkia kuullakseni "ei oota" joka himskatin putiikissa. Lopulta selvis, ettei lankaa ole saatavilla ennen ens syksyä. Täh?! Uus lanka ja heti varastot tyhjänä. No johan harmitti.

Sit osuikin Novitan omassa kaupassa Malminrinteellä muuta kimaltavaa silmäkulmaan ja siitä sitten kassiin sylillinen - no melkein - keriä. Yks baskeri ohje oli ollut jo pitkään tehtävien listalla ja nyt tuli sen vuoro.

Joulu meni, mut punainen jäi. Vai mitä tuumaatte?

Lanka Novita Mohair Lux
Ohje Novita-lehti Talvi 2008

Langan mukana kulkee sävy sävyyn punaista kimalluslankaa hentosina rihmoina. Ei olleet valotukset suotuisia näyttämään niitä teille. Voi harmi! Ihan jos tarkkaan tiirailee kuvia voi sieltä hyvällä tahdolla jotain kimaltavaa nähdä. Mut nätisti se kimaltelee luonnossa, uskokaa pois.
Neuloin baskerin kaksinkertaselle langalla. Talvi on ollut sen verran kylmä, etten jättänyt mitään sen varaan, et kaikki tuuli puhaltaa lätsän läpi.

"No mikäs tää on?" kysy mallina toiminut. "Fillarin sisärengas vai?" vastas ite. Kun näki mun ilmeen totes "okei okei" (jätti loput ajatukset omikseen) ja kieto käädyn kaulaan.Neuloin sit vielä tollasen kaulurin. Umpirinkula. Se on tossa kahteen kertaa kiedottuna.
Mä en sitten ollenkaan ymmärrä, mikä mun aivotoiminnassa on viturallaan. Kattokaas kun ajatuksissa ja suunnitelmissa on aina jotain tosi hienoa, mut en saa sitä neulottua. Pää viilettää pilvissä ja kädentaidot on nollatasoa. Karsee yhtälö sanon minä.

Ei siitä sit tuu muuta kuin fillarin sisärenkaita : /En mä jää suremaan. Uutta tulossa. Muiden miettimään, mut oma tekemää.
Palaillaan.

6 kommenttia:

 1. Kiva väri yms. Crystalia oli *luemma* ollut Karnassa;)
  Jos nyt yks sisäkumi ei oo just semmonen ku mielikuvitus oletti niin eihän se vaarallista ole. Sulla on niin nättejä neuleita aina, kyllä tuo sisäkumikin on semmonen ku muillakin on, ei siitä vaan tule se hienompaa tollasesta renkaasta, niih.

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! :) Bling bling vetoaa muhunkin. Btw, kaverillani oli ainakin viime viikolla mustaa Crystalia, jonka hän haluaisi lahjoittaa pois. Taisi olla neljä kerää. Voin toimia bulvaanina, jos haluat. :)

  VastaaPoista
 3. Lammas: Kiitos :)

  KristiinaS: Kävin Karnassa. Oli Crystlia. Siitä tuonnempana enemmän...
  Voi kiitos tsempistä. Neuleitteni ja ton sisäkumin puolesta :) Tuli tarpeeseen. Taas kerran. Kehut meinaan :)

  Ellie: Kiitos paljon :)
  Kuule nyt alkoi kädet hikoon. Olisko sil kaverille ne kerät vieläkin? Olen kiinnostunut. Kovasti. Onks sulla sähkispostia? Kirjoteltais tarkemmin, jos kerät ovat vielä tarjolla :)

  Ihan kaikille yhteisesti: Voi että neulojat on kyl hienoa väkeä. Tarjotaan neuvoja ja konkreettista apua aina kun sitä joku on vaille.
  Kannustusta ja kehuja tulee ventovierailta ihmisiltä. Ei niin pientä työtä, ettei siitä annettais palautetta. Se on kuulkaa tääl blogimaailmassa harvinaista.

  Pus pus, te ihanat ihmiset <3

  VastaaPoista
 4. Ihana setti ja rinkulakin on juuri passeli. Minäkin pidän kimaltelevista langoista :).

  VastaaPoista
 5. Omppumato: Kiitos setin puolesta. Bling-bling on vaan niin himottavaa :)

  VastaaPoista

Mitä mieltä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...